Min blogg - Susanna i Ghana

På väg söderut igen!

Nu är det dags att än en gång sadla om. När man lever halvårsvis i två helt olika världar, så är det snabba ryck och intensiva perioder som gäller. Min höst i Sverige har inneburit mycket administrativt arbete, nya samarbeten som har arbetats fram, presentationer på olika håll, ett helt nytt projekt som så småningom kommer att mynna ut i en dokumentärfilm och mycket mer. Som alltid då jag befinner mig i Sverige så har jag delat min vakna tid på ovanstående arbete för barnhemmet, universitetsstudier för att bli lärare, samt arbete på Coop. Organisation och planering har varit ledorden och jag känner mig redo och i fas för att ta mig an den kommande våren. Redo för att åstadkomma nya mirakel, nere i Ghana hos mina bästa mirakelbarn.

 

Tio väskor har organiserats och packats ihop den senaste veckan och ett nytt kapitel är på ingång, än en gång. Imorgon sätter jag mig på planet ner mot ekvatorn igen, så nästa gång vi hörs är nerifrån Ghana. Det kommer att bli en intensiv vår då bland annat borrning efter grundvatten står på schemat. Vi planerar även utbyggnad av barnhemmet och kommer att få hjälp av INUG – ingenjörer och naturvetare utan gränser från Karlstad, som skickar tre personer att hjälpa oss under en månads tid. Som vanligt är det här via bloggen som alla uppdateringar dagligen sker på plats från barnhemmet. Jag hoppas att ni följer med och på så sätt känner vilken stor delaktighet ni är i allt vi gör och vad mycket fint era bidrag gör för barnen. Tack för en grym höst och välkommen en ännu grymmare vår!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Annika | Svar 21.01.2013 08.52

Åh, ha en trygg resa nu ... tänk att du äntligen skall få träffa alla barnen snart! En stor varm KRAM (så här på Internationella Kramdagen). /Annika W

Anette Eskilsson | Svar 20.01.2013 15.31

Du är grymmast! Kram Anette

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan