Min blogg - Susanna i Ghana

God morgon du underbara värld

Imorse väcktes jag av solens varma strålar som lyste in på mig genom myggnätet. En färgglad papegoja stod för den första morgonhälsningen där den satt på fönsterbrädan och pratade med mig. Mitt rum på det lilla hostlet där jag har sovit i natt luktar unket, fläkten hänger på sned och har för längesedan slutat snurra, och utanför slamrar plåthinkarna välbekant.

 

Helst av allt hade jag vaknat upp till barnens skratt istället, en liten puss på kinden och till tuppens hesa galande. Men flyget kom fram sent igår kväll och då det inte är det säkraste att resa ut till byn i ett kolsvart Ghana om natten, så fick jag istället vakna upp här i Accra. Mitt i vimlet men på en liten avlägsen bakgata. Snart ska jag hoppa i mina saknade flipflops och traska ut på gatan och köpa en påse vatten. Kanske en mango eller ananas att mumsa på till frukost också. Ghanalyx. Sedan ska jag ta mitt pick och pack och påbörja resan ut till vår älskade lilla djungelby. En hundra gånger bättre plats än här i storstan om man frågar mig. Det blir nog en spännande upplevelse, det brukar det bli. Jag, tre väskor, två taxibyten och tre trotrobyten. Till på köpet tajmar jag in dagen väldigt bra, då tisdagar är marcetday i våra trakter vilket betyder kaotisk trafik och människor precis överallt i ett stort myller likt hela Stockholms befolkning på Sergels Torg. Som sagt, en spännande upplevelse.

 

Nu ska jag börja bege mig. Vill inte spilla en endaste sekund till här på hostlet. Att vara så nära men ändå så långt ifrån är olidligt. 21 små pussar och kramar väntar på mig. Can´t wait, I´m coming home!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan