Min blogg - Susanna i Ghana

Ett överväldigande av känslor

Jag finner inga ord. Jag är just nu så överväldigad av känslor att jag knappt kan förmå mig att bena ut någonting alls. Efter mycket om och men så kom jag iaf tillslut äntligen hem till byn. Hjärtat började banka hårdare och snabbare i takt med att vi kom närmare. Folk i grannbyarna sprang efter bilen, några hoppade ut framför så vi fick tvärbromsa. Allt för att få ta i hand, utbyta några ord, krama om och pussa på kinden.  Någonstans utmed våran svårframkomliga lilla väg fick vi punka. Men till slut efter diverse hjälp så tornade Kofi Ansah upp sig framför mig.

 

Tårarna sprutade när barnen kastade sig på mig, alla på en gång. Inte ens bena bar utan jag höll handstupa baklänges och landade på min ryggsäck. Där låg vi i dammet och skrattade och kramades. Eftermiddagen gick så fort. Jag hälsade på alla i byn och gosade med barnen. Det blir verkligen ett virrvarr av känslor. Allt slår en i ansiktet, på en gång. Glädjen, att vara tillbaka. Kärleken, som blomstrar bland alla människor. Ångesten, över att förra månadens storm har förstört så mycket i byn och mejat ner hus till marken. Frustrationen och paniken, över att det är så himla mycket som behövs och ska göras. Jag skulle kunna skriva tio sidor här och nu, men jag väljer att sätta punkt där. För denna gång. För nu är det morgon och vi har precis fått iväg barnen till skolan. Dags för planering!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Jannika | Svar 27.01.2013 19.39

Åh va härligt för dig och barnen att du är äntligen är tillbaka! Jag tror det kommer bli ytterligare ett fantastiskt halvår för er!

Jonna | Svar 23.01.2013 12.36

Vi har en grym planering och mycket driv! Aldrig varit mer taggad! När du åker hem i sommar så kommer inte ett spår av stormen synas på barnhemmet! Kram

Helena | Svar 23.01.2013 11.22

Å vad sugen jag blir på att åka ner och volontära lite! Hoppas verkligen på att kunna göra det lite längre fram. Så kul att kunna följa dig på bloggen :)

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan