Min blogg - Susanna i Ghana

Tittut!
Fyra svettiga timmar har tillbringats på marknaden idag. Vi har nu bunkrat upp ordentligt med matvaror inför de kommande veckorna och även kompletterat med nya kokgrytor och andra kärl som slits som bara den över den öppna elden. Det blev många vändor fram och tillbaka på marknaden, med bönor, ris och mycket annat på huvudet. Tacka vet jag huvudkorgar. Världens smidigaste sätt att bära på då man knappt kommer fram i folkmassan! Det blir alltid ett herrans liv då taxin dundrar in i byn när vi kommer tillbaka. Idag hade barnen tur, de hade precis slutat skolan och kastade sig in i bilen för att få hjälpa till att bära. Daniel och Cephas intog ansvaret kring hur allt skulle placeras i matförrådet, medans Moses och Ebenezer passade på att busa med alla roliga speglar och spakar på bilen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan