Min blogg - Susanna i Ghana

"Madame, I´m in a Swedish newspaper!"
Svårt att greppa för barnen att de har varit med i en Svensk tidning. Även om jag har berättat det förut när reportern Åsa var på besök hos oss i somras, så blev de alldeles stumma av förvåning då de idag fick se sig själva i Aftonbladet som jag hade tagit med till dem. "Madame, it´s me, it´s me!" Barnen skrek i kör och jag har fått översätta vartenda litet ord i artikeln minst tio gånger (självklart med lite omformuleringar på vissa mer tragiska delar). De är mäkta imponerade och trodde att hela tidningen handlade om mig, att jag kände alla personerna i resterande artiklar. Det är inte lätt att veta, för vem av dem kunde tro att deras bild skulle få hamna i tidningen? Nästa del som resultat av Aftonbladets besök i somras, kommer att publiceras i Aftonbladet Söndag den 17 februari. Jag har bett INUG Karlstad att ta med några exemplar till oss när de kommer hit i början av mars och nu väntar barnen med stor spänning!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Helena | Svar 27.01.2013 18.31

Påminn oss en dag före, så att vi inte missar chansen att läsa om er!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan