Min blogg - Susanna i Ghana

Nya syskon i familjen

Vår fina familj har nyligen utökats, bland annat med detta fina syskonpar. Sarlom som är 11 år och Joyce som är 9 år, är också Alwins systerson respektive systerdotter. Deras mamma Doroty kommer att börja jobba hos oss på barnhemmet, för att avlasta Victoria som annars sköter det mesta inom hushållet. Ett väldigt tungt och tidskrävande arbete, som inte ska behövas göras på en enda person. Doroty är en väldigt snäll och givmild kvinna och barnen tycker mycket om henne.

 

Sarlom är en busig kille där retsticka är ett högst passande namn. Han gör allt för att reta de andra barnen och han är en fena på att veta precis hur han ska göra, för att de ska bli så irriterade så möjligt. Men när leendet breder ut sig över hans lilla ansikte, så är det svårt att bli arg. Han är bara ett barn som alla andra, som också vill ha uppmärksamhet och känna sig älskad. En väldigt fin kille som jag hoppas inom en snar framtid finner sin trygga plats i gruppen.

Joyce däremot, är en försiktig och ganska tystlåten flicka. Det är inte ofta hon höjer rösten, men hennes skratt är bland det sötaste jag någonsin har hört. Joyce har sedan hon kom till oss haft en jobbig maskinfektion som gör henne väldigt trött och febrig. Vi har varit iväg till kliniken vid vilken de gav henne medicin som nu ska ta död på maskinfektionen. Så vi håller tummen för att hon snart blir bra och att de andra barnen slipper samma åkomma, som i vissa fall kan vara rätt smittsam. 

 

Varmt välkomna till vår stora, härliga familj!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan