Min blogg - Susanna i Ghana

A busy day

Idag har det varit en ”busy day”, som barnen säger. Vi har till att börja med haft en cleaning-day på barnhemmet. Rummen har städats ur invändigt, bokhyllor har tömts och förråd har sopats ur. Kläder har samlats ihop för en stortvätt och alla saker har gåtts igenom för att se vad som behövs kompletteras till varje barn. Nu är det bara utvändigt som behöver städas och det är inte det lättaste då hela området är belamrat som byggarbetsplats. Barnen har hur som helst varit väldigt duktiga och företagsamma, vilket vi ska belöna imorgon med spaghetti till middag! Barnens sällsynta favorit.

 

Vatteningenjören har varit på plats med sitt team idag också, för att ta tester på marken för att på så sätt få reda på var åtkomsten till vattnet är bäst och därmed var vattenpumpen ska anläggas. En exakt plats har nu märkts ut och i veckan som kommer ska det borras och monteras. Halleluja moment!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan