Min blogg - Susanna i Ghana

Familjen växer

Det här är Thompson, han är 12 år och kom till oss på barnhemmet för en dryg månad sedan. Han är Alwins brorson och då Thompsons pappa arbetar vid olika projekt inom ”peace-keeping” så reser han runt mycket och har därmed inte möjlighet att ta hand om Thompson just nu.

 

Thompson är en mycket artig och trevlig pojke som sprider stor glädje omkring sig. Då han har fått en ganska så trygg och stabil uppväxt så har han gått i skolan flera år längre än våra andra barn och han går nu i ”Secondary school”, vilket motsvarar svenska högstadiet. Detta märks inte minst på hans utvecklade engelska, som han gärna stoltserar med och använder vid tillsägelser inför de andra barnen. Han tog ganska direkt på sig rollen som uppfostrare av de andra barnen och tar gärna över och styr och ställer på barnhemmet. Detta är självklart inte riktigt meningen och inte hans uppgift, så vi jobbar på att han ska känna sig likvärdig de andra barnen och därmed få vara det barn som han faktiskt är.

 

Vi är väldigt glada över att ha Thompson hos oss och hälsar honom varmt välkommen till vår stora familj!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan