Min blogg - Susanna i Ghana

Africa cup!

I veckan borjade 'Africa cup' och barnen har tjatat hela veckan pa att fa se pa fotbollsmatcherna. Igar sa overraskade vi de darfor med att kopa en TV och en generator. Det ar viktigt med lite gladje i en tuff vardag och den gladjen detta forde med sig kan man leva pa lange. De var alldeles tokiga, hoppade runt och skrek. Att sedan taket pa huset bucklades till lite da Kofi klattrade upp for att fasta antennen, det ar en annan femma.

 

Annars sa haller vi just nu pa att bygga bokhyllor for fullt. Jag kan knappt vanta tills de ar klara, sa vi far packa upp alla vaskor med klader, skor och saker som vi hade med oss. Kartongerna med alla fotbollsgrejer sponsrade av GIF Sundsvall star i mitt rum och barnen springer dit titt som tatt for att kika in. De vet sa val vad som gommer sig i kartongerna och kan knappt vanta de heller!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan