Min blogg - Susanna i Ghana

På match i grannbyn

Imorse tågade vi iväg till Abam, vår grannby, med alla barnen. Det vankades nämligen fotbollsmatch. Inför varje terminsslut i skolan så möts team Shalom Orphanage och team Abam i en match, varannan gång i Kofi Ansah och varannan gång i Abam. Tyvärr gick killarna med förlust denna gång, men med en grym insats i den skållheta solen samtidigt som fem spelare slutade på bänken efter ett blödande sår i huvudet, en stukad vrist och några skrapsår.. En riktigt tuff match blev det och det var ett trött, smutsigt och svettigt gäng som till slut återvände hem igen. 

 

Väl hemma så lagade vi "Swedish food" och idag slog vi på stort, vi bytte ut tomatsåsen mot carbonarasås! De flesta tyckte om det men dock så tyckte de att det var alldeles för smaklöst. Ghanas mat är nämligen alltid brännande stark, men barnen löste detta genom att ösa på chilipeppar på spaghettin. Efter maten satte vi på en film, vilket utgjorde ett uppskattat och mysigt avslut på en fin (och svettig!) söndag.

 

Imorgon bitti ska jag (äntligen!) åka med vår lilla Prince Jr till sjukhuset, för att röntga hans fötter. Hoppas verkligen att det går vägen, så vi har någonting att utgå från i det kommande arbetet där vi ska ta reda på om det finns någonting vi kan göra för honom för att underlätta och förbättra hans missbildning.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Åsa | Svar 26.02.2013 11.59

Hej Susanna! Hur gick det för Prince. Hör gärna av dig och berätta! Kram till er alla

Lotta Gray | Svar 25.02.2013 18.02

Fint Susanna. Och jag hoppas du fick mitt mail angående kontakten med läkaren där. Kram

Mamma | Svar 24.02.2013 23.00

Jag håller tummen för Prince Jr och dig!!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan