Min blogg - Susanna i Ghana

På god väg

Sedan INUG kom hit i fredags så har det varit kroppsarbete från tidig morgon till sen eftermiddag. Varenda liten muskel i armar och rygg värker av tunga stenlyft och spadtag då cement ska blandas ihop (inga cementblandare här inte). Det är en speciell känsla att bygga sitt eget hus, med sina bara händer. Inte alla som kan skriva upp det på CVt! Jag som inte har kunnat någonting kring byggteknink (och verkligen tillämpat det i praktiken också) har lärt mig hur mycket som helst på bara dessa tre dagar. Man känner sig som en blöt svamp som har blivit grillad i slutet av dagen, rejält slut och solbränd.

 

Vi kör på för allt vad vi kan just nu och har redan byggt upp alla väggar en bra bit över golvnivå. Svettiga och trötta, men oj var roligt det är när man ser så tydliga (och snabba!) resultat. Det känns riktigt bra det här och INUG är verkligen guld värda som har tänkt ut allt kring bygget. Vi är riktigt lyckligt lottade som har dem här! 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

emma mensah | Svar 05.03.2013 22.00

Jag har mailat dig, min man behöver ditt Ghana-telefonnummer, han åker ned om 3 veckor. MVH Emma Mensah.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan