Min blogg - Susanna i Ghana

Independence Day

Igår var det Independence Day, Ghanas 56e sådan. Detta firades genom att barnen marcherade iväg tillsammans med sin skola till ett ställe några byar bort. Jag stannade dock kvar hemma med dessa tre små änglar, som inte är tillräckligt stora än för att kunna gå så långt. Men vi hade det ganska mysigt ändå, busade järnet och lyxade till det med färsk ananas! Jag fick även proffshjälp av en 4åring och två 6åringar med att vika tvätt samt att diska. 

 

Det var ett gäng trötta, men glada barn, som återvände efter dagens firande. En av de största högtiderna i Ghana, som alltid firas med pompa och ståt!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan