Min blogg - Susanna i Ghana

Independence Day

Igår var det Independence Day, Ghanas 56e sådan. Detta firades genom att barnen marcherade iväg tillsammans med sin skola till ett ställe några byar bort. Jag stannade dock kvar hemma med dessa tre små änglar, som inte är tillräckligt stora än för att kunna gå så långt. Men vi hade det ganska mysigt ändå, busade järnet och lyxade till det med färsk ananas! Jag fick även proffshjälp av en 4åring och två 6åringar med att vika tvätt samt att diska. 

 

Det var ett gäng trötta, men glada barn, som återvände efter dagens firande. En av de största högtiderna i Ghana, som alltid firas med pompa och ståt!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan