Min blogg - Susanna i Ghana

Studiebesök på skolan

Idag så blev jag av rektorn inbjuden till studiebesök på barnens skola. Vi gick igenom barnens testresultat från termin 1 (i Ghana har man totalt tre terminer). Det är så roligt att se hur duktiga barnen är, de lär sig så otroligt snabbt. Allt handlar verkligen om vilja. Jag fick en sammanställning för varje barn, med allt från provresultat till hur de presterar för övrigt i skolan. Dessa sammanställningar kommer jag också i höst att skicka ut till alla barnens skolsponsorer. Därefter gick jag runt i varje klass, hälsade på lärarna och på barnen samt tog klasskort. Studiebesöket avslutades sedan med en gruppbild, på alla skolans barn tillsammans. Stolta och glada!

 

De flesta av bokhyllorna börjar nu bli klara på barnhemmet och idag har lite av kläderna och skorna från insamlingen i Sverige packats upp. Alwin häpnade när han såg hur mycket fint som människor har delat med sig av, han har svårt att tro att det är så många i Sverige som följer och stöttar mitt arbete på barnhemmet. Han är så imponerad och full av tacksamhet!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan