Min blogg - Susanna i Ghana

Studiebesök på skolan

Idag så blev jag av rektorn inbjuden till studiebesök på barnens skola. Vi gick igenom barnens testresultat från termin 1 (i Ghana har man totalt tre terminer). Det är så roligt att se hur duktiga barnen är, de lär sig så otroligt snabbt. Allt handlar verkligen om vilja. Jag fick en sammanställning för varje barn, med allt från provresultat till hur de presterar för övrigt i skolan. Dessa sammanställningar kommer jag också i höst att skicka ut till alla barnens skolsponsorer. Därefter gick jag runt i varje klass, hälsade på lärarna och på barnen samt tog klasskort. Studiebesöket avslutades sedan med en gruppbild, på alla skolans barn tillsammans. Stolta och glada!

 

De flesta av bokhyllorna börjar nu bli klara på barnhemmet och idag har lite av kläderna och skorna från insamlingen i Sverige packats upp. Alwin häpnade när han såg hur mycket fint som människor har delat med sig av, han har svårt att tro att det är så många i Sverige som följer och stöttar mitt arbete på barnhemmet. Han är så imponerad och full av tacksamhet!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan