Min blogg - Susanna i Ghana

En stor överraskning

Igår blev det kalas här på barnhemmet! En försenad 25årsfest för mig, iordningställd av världens bästa volontärkompisar. Helt utan aningar blev jag tillsagd att alla barnen hade gömt sig på olika platser kring barnhemmet för att jag skulle leta efter dem. För varje barn som jag hittade så skulle jag sedan få en lapp med en bokstav på. Barn i bokhyllor, inne i garderober, inne i vattentunnor (som var till hälften fyllda med vatten!!) och barn under sågspånssäckar. Barnen var helt uppe i varv och många skratt blev det. Tillslut hade jag samlat på mig 21 små lappar med bokstäver, som tillsammans bildade ”Happy birthday Susanna”!

 

Barnen samlades i ett rum och jag fick snällt vänta utanför. När jag väl blev ombedd att komma in, möttes jag av massa partypoppers som sköts genom luften. Barnen sjöng ”happy birthday” och jag fick ett fint kort där de alla hade skrivit sitt namn. Till och med lilla Daniel, som bara för en knapp vecka sedan var så svag att han inte ens orkade röra sig, kunde hålla i pennan och fick rita en liten signatur på kortet. Som om inte det var nog, så ska jag också få en klänning uppsydd till mig, i modell och tyg som jag själv får välja ut. Efter det så blev det fiskdamm för hela gänget och vi avslutade sedan med dansstopp.

 

Världens bästa överraskning, världens bästa barn och världens bästa volontärkompisar!

 

Kärlek på högsta nivå <3

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan