Min blogg - Susanna i Ghana

En stor överraskning

Igår blev det kalas här på barnhemmet! En försenad 25årsfest för mig, iordningställd av världens bästa volontärkompisar. Helt utan aningar blev jag tillsagd att alla barnen hade gömt sig på olika platser kring barnhemmet för att jag skulle leta efter dem. För varje barn som jag hittade så skulle jag sedan få en lapp med en bokstav på. Barn i bokhyllor, inne i garderober, inne i vattentunnor (som var till hälften fyllda med vatten!!) och barn under sågspånssäckar. Barnen var helt uppe i varv och många skratt blev det. Tillslut hade jag samlat på mig 21 små lappar med bokstäver, som tillsammans bildade ”Happy birthday Susanna”!

 

Barnen samlades i ett rum och jag fick snällt vänta utanför. När jag väl blev ombedd att komma in, möttes jag av massa partypoppers som sköts genom luften. Barnen sjöng ”happy birthday” och jag fick ett fint kort där de alla hade skrivit sitt namn. Till och med lilla Daniel, som bara för en knapp vecka sedan var så svag att han inte ens orkade röra sig, kunde hålla i pennan och fick rita en liten signatur på kortet. Som om inte det var nog, så ska jag också få en klänning uppsydd till mig, i modell och tyg som jag själv får välja ut. Efter det så blev det fiskdamm för hela gänget och vi avslutade sedan med dansstopp.

 

Världens bästa överraskning, världens bästa barn och världens bästa volontärkompisar!

 

Kärlek på högsta nivå <3

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan