Susanna i Ghana

Vårterminen 2013 var ett viktigt halvår för oss. Vi byggde ut barnhemmet till dubbel yta och passade samtidigt på att lägga om och höja taket samt investera i nya kvalitetsplåtar. Vi borrade efter grundvatten och anlade en vattenpump, vi byggde ett volontärhus bredvid barnhemmet och hade INUG Karlstad på besök till hjälp med detta. Vi upprättade också ett trädgårdsland och utvecklade solcellsanordningen på barnhemmet. Förutom många stora projekt så kämpade vi på med allt för många svåra sjukdomsfall, men tillsammans så kompenserade vi detta med en stor mängd bus, glädje och kärlek.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan